پر کردن خانه با بوی شیرین کیک هویج جیوه قرمز در رادیو قدیمی تازه پخته شده بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. چیزی در مورد کیک هویج وجود دارد که به سادگی غیرقابل مقاومت است.
با شیرینی هویج ملایم، ادویه دارچین و فراست پنیر خامه ای تند، نمی توانید خود را تکه تکه نکنید. این امر به ویژه در مورد کیم اور از وست گروو، پنسیلوانیا، مشارکت کننده Taste of Home صادق است.
کیم که بزرگ شد، هر سال برای تولدش آموزش اسکاج جدید از مادرش برای این دستور کیک هویجی قدیمی التماس می کرد. خوشبختانه برای ما، کیم دستور پخت کیک هویج جشن را با کل جامعه Taste of Home به اشتراک گذاشته است.
برای یادگیری طرز تهیه این کیک هویج سنتی با پنیر خامه ای به خواندن ادامه دهید. شرط میبندیم که آنقدر آن را دوست خواهید داشت که در روز تولدتان سرو کنید!
اما ابتدا، مطمئن شوید که لوازم کیک مناسب برای ایجاد موفقیت شیرین دارید!
طرز تهیه کیک هویج
عناصر:
4 عدد تخم مرغ بزرگ
2 فنجان شکر
1 فنجان روغن کانولا
2 فنجان آرد همه منظوره
2 تا 3 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
3/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
2 فنجان هویج رنده شده
مواد تشکیل دهنده فراستینگ:
1/2 فنجان کره، نرم شده
3 اونس پنیر خامه ای، نرم شده
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
شکر قنادی 3-3/4 پیمانه
2 تا 3 قاشق غذاخوری شیر 2 درصد
1 فنجان گردوی خرد شده، اختیاری
رنگ خوراکی نارنجی و سبز، اختیاری
مرحله 1: مواد را مخلوط کنید
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها، شکر و روغن را با هم لباس مجلسی مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ظرفی جداگانه آرد، دارچین، جوش شیرین و پودر، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس هر بار یک سوم مخلوط خشک را در مخلوط مرطوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. هویج رنده شده را داخل آن بریزید.
نکته آشپزخانه آزمایشی: با هم زدن مقداری کشمش کیک هویج و دارچین با پف زیاد ، نارگیل خرد شده، گردوی خرد شده و/یا آناناس له شده خوب آبکش شده، به کیک هویج خود یک رنگ قدیمی اضافه کنید. هر کدام به شما بافت کیک هویج و مقداری شیرینی اضافه می دهد.
- منابع:
- تبلیغات: